Over 250 millioner computerspillere og folk fra onlinefællesskaber bruger Discord. Har du ikke hørt om, hvad det er, eller vil du vide mere om, hvilke muligheder du har, når du skal kommunikere online helt gratis? Så læs med her.

Mange af de bedste oplevelser og venskaber i livet, opstår gennem spil. Computerspil og online gaming er blevet utroligt populært, og det er ikke så asocialt, som mange tror.

Hvad er Discord? Discord er en chat designet til gamere, altså folk, der spiller computer. Det er en VoIP, som står for Voice over IP. Det betyder, at man kan bruge programmet og applikationen til at kommunikere online helt gratis, imens man for eksempel er i gang med at spille et computerspil.

 

JOIN MineList´s Discord

– Har kan du få hjælp af andre – Få support til hjælp med at oprette din server på vores hjemmeside – Reklamere for din server – Eller for den sags skyld bare kom og hyg.

Benyt dette link: https://discord.gg/Bfkgrgynvt

Discord Download

En af grundene til, at Discord er blevet så populært er, at det er et meget simpelt program. Du behøver faktisk ikke at downloade Discord for at bruge det, men du kan bare logge ind via din browser, hvis du går ind på: https://discordapp.com/

Vi anbefaler dog, at du downloader programmet, hvis du vil have mest muligt ud af det.

Hvordan får man Discord?

Du kan få Discord som applikation både på dit skrivebord på computeren, men også på smartphones, iPhones, iPads og andre tablets.

Du kan downloade Discord til alle følgende styresystemer på deres hjemmeside:

  • Windows
  • Mac
  • Android
  • iOS
  • Linux

 

Du kan finde den som app hos både Android og Apple i henholdsvis Google Play og App Store.

Når du skal kommunikere på Discord, er lyd og mikrofon altafgørende.