MineList anbefaler PlugHost

Med Minecraft Hosting fra PlugHost kan alle dine venner spille sammen nemt og hurtigt. Serveren er altid online, og såfremt du ønsker, kan du modificere din server med plugins/modpacks. På den måde bliver det aldrig kedeligt at have sin egen minecraft server – Klik her for at leje din helt egen server.

Hvorfor PlugHost?

Nemt kontrolpanel – 24/7 kundeservice – hurtige servere – lynhurtigt internet- DDOS beskyttelse – 100% kundetilfredshed

Andre partnere

Dansk Minecraft er en gruppe på Facebook – Denne gruppe omhandler ALT om Minecraft – Du er mere end velkommen til at lave REKLAME om din Minecraft Server – spørge andre om hjælp – Fortælle om hvad der sker på din server. Eller for den sagsskyld fortælle om en server du spiller på som du syntes er den bedste server i verden.

Join gruppen ved at klikke her

 

Twitch Danmark er en gruppe på Facebook – Gruppen er for danske streamere – Gruppen tilbyder reklame for din stream, på den måde kan du nå ud til endnu flere brugere – Her er der også mulighed for at hjælpe hinanden.

Join gruppen ved at klikke her

Kunne du tænke dig partnerskab med Minelist ?

Har du et spørgsmål eller er du nysgerrig på at høre mere? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid glade for at komme i dialog med folk bag skærmen, så hvad end du har i tankerne, er du mere end velkommen til at kontakte os – Klik her

Du kan også sende en mail med dit forslag – Send mail til:  [email protected]

 

Minelist er en del af GameTower.dk