DEN VILDE OPDATERING ER HER NÆSTEN !!!

Vil du begive dig ud i det dybe mørke? Vi tæller dagene ned, indtil The Wild Update lander i Minecraft! Denne opdatering har en masse forskellige funktioner, der vil appellere til forskellige typer spillere, så mit spørgsmål til dig i dag er – går du ind i det dybe mørke?

Det nye biom er mere skræmmende, end dets allerede skræmmende navn antyder. Kun én pøbel gyder dernede, og det er ingen ringere end vagtchefen. Da vagten først dukker op, efter at dens offer har udløst en skriger, kan du kun forestille dig, hvor tavst det dybe mørke er. Det er virkelig langt under jorden, og der er ikke nogen mobs, der løber rundt for at tilføje nogen stemning. Der er bare stilhed, Og mørke. Min rygsøjle fryser, bare jeg tænker på det. Nu hvor du ved, hvad du kan forvente, begynde at planlægge din rejse, hvis du føler dig modig nok. Vil du gå derned for at mine sculk-blokke? Det er det eneste sted at få dem, og de har en uimodståelig glød. Eller måske vil du se, om du er snigende nok til at snige dig forbi vagten. Måske afskyr du bare solen. Uanset årsagen skal du sørge for at forberede dig ordentligt. Og bebrejde mig ikke, hvis du tilfældigvis vækker vagtchefen.

Du er blevet advaret!

Link til video kan ses her

Vi gør opmærksom på at MineList´s server bliver lukket ned i perioden 7 Juni til 12 Juni – ALT bliver nulstillet, og alle starter helt forfra, dog på¨den nye version. Vi ser frem til at byde jer velkommen på den NYE og MEGET FARTLIGE server. Hold øje med Discord og vores Facebook gruppe for opdateringer.

Find os på Facebook her: https://www.facebook.com/Minelist.dk