Vi venter alle spændt på, at den nye 1.20 opdatering til Minecraft bliver udgivet. Mens vi venter, vil vi gerne dykke ned i hvilke nye features der kan forventes at se i version 1.20.

Minecraft 1.20 bringer flere spændende features på banen. Listen herunder kan du se nogen af de spændende features som vi glæder os mest til!

Den første features inkluderer det nye mob, kaldet Sniffer. Sniffer kan bringes til live, ved at finde dens æg og hjælpe med at knække ægget.

Den anden feature der er blevet præsenteret for os er Archeology, eller på dansk arkæologi. Når du er parat til at blive arkæolog, så bevæg dig ud i den nærmeste ørken og begynd at grave! – Minecraft har selv pointeret at der vil komme flere udgravningsområder, end kun ørkenen.

Den sidste feature vi vil fortælle lidt om er det nye Biome som vi, for få dage siden fik præsenteret for os. “Cherry Blossom” bliver det nye biome, og det ser lovende ud! – Grise, får og bier er bl.a. tiltrukket af dette fantastiske biome. Grundet nyt biome, betyder det også at der kommer nye blocks !

Der er mange flere features i den kommende version, som kan findes inde på Minecraft egen hjemmeside. Du kan allerede nu prøve de nye spændende features ud på Minecraft, ved at installere SNAPSHOT 23W07A i Minecraft launcheren.

Hvornår den endelige version kommer ud, er ikke offentliggjort endnu, men flere forventer at det bliver omkring sommer ( Juni / Juli ). Vi har lavet vores egen analyse, da Minecraft selv har været ude og sige at det nye Biome som der er blevet præsenteret længere oppe, er den sidste feature, der kan forventes i 1.20, så regner vi med at den endelige version udkommer indenfor de næste 2-3 måneder.