online

Stemmer: 20

Score: 22.91

  • Mathiasen

  • 0 / 2024

  • KitPvP MiniGames Prison PvP SkyBlock
  • 95%

Navn Stemmer
JustCallMeSofia 1
Mathiasen2 1
Hej allesammen!
Vi her hos Space-Craft er meget glade for at kunne annoncere en storslået genåbning! Det er rigtigt! Hvis du ikke havde lagt mærke til det endnu, åbner vi serveren!
Denne gang er det ikke kun Prison Denne gang har vi en Hub-server. “Hvorfor skulle vi bruge en hub-server?” Du tænker måske, for vi åbner også en helt ny Skyblock-server sammen med Prison! Vi arbejder på at opdatere og opgradere skyblock-serveren, mens vi går!
Så du er velkommen til at sende os forslag og feedback! Du vil også bemærke, at Prison har fået et tiltrængt løft! Men vent! Der er mere! Vi har også fået en helt ny hjemmeside! (https://space-craft.online/) Det er alle de nye ting, hvad med vores planer for fremtiden?
Først og fremmest! vi planlægger at holde det oppe, så længe vi kan, og understøtte serveren på alle måder, vi kan For det andet ønsker vi at udvide vores team, få mere hjælp og hænder til at bygge og vedligeholde serverene og fællesskabet! med flere spillere eller flere staff medlemmer Men! mest spændende er vi i øjeblikket ved at bygge en Kitpvp-server! med tonsvis af unikke sæt, kræfter og map!
Men vent! Der er mere endnu! Efter at Kitpvpen er oppe og kører stabilt, tilføjer vi nogle minigames! for dig og andre at nyde! Hvis du ønsker at hjælpe os med at nå disse drømme, er du altid velkommen til at ansøge vores staffteam! Jo mere hjælp, jo hurtigere og bedre kan vi få det gjort! Tak fordi du er her, og håber du vil nyde frugterne af vores hårde arbejde! (vi sætter altid pris på feedback!)